Galatasaray'? ve de?erlerini özümseyememi? olanlar?, ?u s?ralar Galatasaray'?n dü?mana ihtiyac? olmad???n? ele güne kar?? göstermekteler.
Galatasaray Taraftar?
Collapse
Sabit Ba?l?k
X
X
-
Stad?m?zda oyuncular?m?z? yuhlayan taraftar?m?z?n bir plan? var herhalde. Fizik olarak iyi çal??t?r?lmam??, taktik olarak geli?tirilmemi? ve e?itilmemi? oyuncular?m?z? yuhalayarak, küfrederek motive edeceklerine inan?yorlar anlad???m kadar?yla. Korku ile futbol oynatacaklar yani...
Yönetim, futbolcu, taraftar, küme dü?er bu Galatasaray.
- Be?eni 2
Comment
-
Taraftar?n tepkisini genel itibariyle samimi bulmuyorum. Samiimi olanlar da vard?r elbet.. Terim döneminde de g?k? ç?ksayd?, genel taraftar tepkisini samimi bulurdum. PSV paspas etti?inde de üst üste ligde rezil oldu?unda da destek deyip durdular... Kulübün bu noktaya gelmesinde aslan pay? Terim ve Elmas'ta olmak ile birlikte taraftar?n da pay? az de?ildir... Susarak bu rezilli?in bu noktaya gelmesine r?za gösterdiler. ?imdi kenarda uzanabilecekleri bir ci?er tepede de kulübün idolünü kovmu? bir ba?kan var. Çe?itli ba?l?klarda ilk f?rsatta hocay? ve Elmas? bo?maya çal??acak bir kesim var diye de ?ahsen kaç defa yazd?m.Ha bu arada tepkileri haks?z buldu?umu söylemiyorum sadece samimi bulmuyorum. Bir ba?ar?s?zl?k varsa tepki do?ald?r hatta gösterilmelidir. ?tiraz?m bu konuda birine esnek davran?rken di?erini ilk f?rsatta bo?maya çal??anlara... Hoca özelinde diyorum bunu. Neticede terazinin iki kefesi var karde?im... Oyuncu protestosu konusuna gelirsek uzun süredir devam eden bir formsuzlu?u inatla gözümüze sokmaya devam ediyorsa gösterilen tepki hakl?d?r. Bunu protesto edenler de?il bence onu taraftar?n önüne atanlar inatla sahada tutanlar irdelenmeli.. Küfüre kar?? oldu?umu ifade edeyim. Ne ba?kan ne hoca ne de oyuncuya küfür edilemez. Edenleri ?iddetle k?n?yorum. Çok daha medeni tepki çe?itleri var neticede...Last edited by Murat Önür; 14.02.2022, 17:44.
Comment
-
Üç kuru? bilet paras? verdi diye kendine her ?eyi hak gören taraftar?m?zdan kesitler. Muhtemelen bir süre sonra bu linklere ula??lamayacak, o nedenle ufak da olsa aç?klama ekliyorum üstlerine. Bu videolardan da sa?dan soldan bana payla??ld??? için haberim oldu, eminim arasam daha nelerine denk gelece?im.
Daha maç önünde teknik direktörümüzün ad?n?n anonsunda ?sl?klar yükseliyor.
https://twitter.com/transferweb1/sta...995437575?s=21
Komiklik yapt???n? sanan, bunu da videoya çeken bir vatanda?. Rakip futbolcuya kendi kalesine gol atmas? için yalvar?yor.
https://www.instagram.com/reel/CZ6f9...dium=copy_link
Bu gözler gol krall???na giderken Burak Y?lmaz'a press yaparken faul yapt? diye ana avrat giden taraftar da, sinema kapatt? diye eziklenip Arda'ya beste yapan taraftar da, performans? dü?tü diye Hagi'ye küfür edildi?ini de, numaral? Rerere Rarara çekti?i için ?sl?kla susturmaya çal??an Galatasaray tribünü de gördü. Toplumdan bir beklentim olmad??? için bir alt kümesi olan bu taraftar gruplar?ndan da bir beklentim yok. O nedenle taraftar? övenleri de rakiplerden üstün görenleri de normal kar??l?yorum.
Ekleme: Ben bizim taraftar? tan?yorsam "milyon dolarlar? almay?, bele?ten bir sürü takipçi kazanmay?, kar?yla k?zla alem yapmay? biliyorlar ama", "o taraftar?n ömründe göremeyece?i paray? bir senede kazan?yorlar ama" savunmas? gelir. Ekleme yap?p ön alay?m istedimLast edited by Suat Mesut Yurtsever; 14.02.2022, 23:32.
- Be?eni 1
Comment
Duyuru
Collapse
1 of 2
<
>
Yeni Üye Olacaklara Küçük Bir Hat?rlatma!
TC Kimlik numaran?z?kullanmay?n?z.
2 of 2
<
>
AliSamiYen.net Forum ?lkeleri ve Kurallar
Forum ?lkeleri
Yasaklar
A. Hakaret ve Benzeri ?hlaller
C. Dil
Yaz?larda ?stenmeyen Nitelikler ve Dikkat Edilmesi Gereken Di?er Hususlar
A. B.C.D.E.F.G.H.
Yasaklar